Arriba el Nadal a L’apunt

El Nadal és una època d’il·lusió, d’estar en família, de menjar torrons… i enguany també de visitar L’apunt, perquè durant les Festes no deixaré de publicar entrades per a tots els gustos.

Sóc conscient que últimament la meva activitat al blog ha estat molt irregular i escassa, per diverses circumstàncies, la principal de les quals ha estat la munió d’exàmens de final de trimestre, i que deixen poc temps i poques ganes per escriure textos en les condicions que jo voldria. Però ara tot això s’ha acabat i, tal com vaig fer a l’estiu, podré publicar amb regularitat i abundància.

Al llarg de les dues setmanes de les Festes nadalenques hi haurà una entrada gairebé diària, i a més de les seccions habituals, com Vivències o Imaginem, en recuperarem d’altres que havíem perdut aquesta tardor, com Relat internacional o Mala imatge.

Així doncs, entre les trobades familiars i els llargs àpats d’aquests dies podreu descansar llegint alguna de les meves invencions. La programació especial començarà aquest diumenge 21 de desembre amb una opinió que enfrontarà el Tió i els Reis Mags amb l’invasor del Pare Noel, i seguirà amb un parell de relats breus que segur que us agradaran. Per a més detalls ja sabeu que podeu consultar la pàgina de programació o la imatge que us he enllaçat un parell de línies més amunt, on s’anuncia detalladament què publicaré cadascun dels dies. I recordeu que per no perdre-us res del que publicaré us podeu subscriure. Res més, ens llegim aquestes Festes!

Bloguer i narrador

Peu de pàgina