Comença el rodatge

La tranquil·litat està bé. La normalitat, també. Aquests últims dies s’han ajustat, més o menys, a aquests dos conceptes. D’entre tots en destacaré un, ahir, que vaig estar ben enfeinat.

Era el primer dia de rodatge del curtmetratge Elusió i encara hi havia coses que no estaven a punt, com era el cas de l’attrezzo. Així doncs, es van haver de preparar. I, cap a la tarda, tots els actors ja eren a la localització on havíem de gravar. No va ser un rodatge lliure de peripècies. La primera escena va costar gravar-la. Vam necessitar deu preses i molts assajos, fins que vam aconseguir anar més enllà de la primera frase. La Victòria havia d’escriure en una llibreta, i ella aprofitava l’ocasió per a fer una llarga llista dels seus “ídols”, la majoria de parla anglesa, tot desitjant que la càmera els enfoqués perquè apareguessin a la pel·lícula. Aquestes bogeries… Ep! Però jo, que generalment em puja la mosca al nas quan les escenes s’espifien reiteradament, vaig aguantar amb força paciència.

La segona i última escena ja va ser molt més ràpida de gravar. Calia trencar el gel i començar a agafar el ritme. Ara, esperem que tot sigui més fàcil.

Per acabar de completar el dia vaig impartir les meves bisetmanals classes d’anglès a les meves estimades alumnes.

Bloguer i narrador

Peu de pàgina