Foto de perfil

Em dic Roger Font Vilagran i sóc de la Bisbal d’Empordà. He estudiat Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i des del 2022 edito L’aguait, el digital de la Bisbal i pobles veïns. Vaig fer els primers passos periodístics a totbisbal durant tres estius. El mitjà va plegar veles el 2017 i al cap de cinc anys un petit equip de periodistes vam decidir posar fi al desert mediàtic local. L’aguait és un diari participatiu, obert a tothom, i que vol finançar-se amb aportacions dels subscriptors, perquè cal pagar per la informació, que té un cost en temps i en diners.

Mentre estudiava a la UAB em vaig afegir a la televisió i a la ràdio de la universitat, fetes pels mateixos estudiants, i vaig participar als informatius diaris, tant davant de la càmera com del micròfon, ja fos com a redactor o com a editor. També he estat en pràctiques a Betevé i a Televisió de Girona.

En aquest blog hi escric sempre que em ve la inspiració. Hi trobareu diversos textos, entre els quals sobretot relats breus, perquè a més d’explicar l’actualitat també m’agrada crear ficció. Es tracta d’un passatemps que va prendre força després d’obtenir un dels quarts premis al 35è Premi Coca-Cola de Relat Breu, el 2012. No us oblideu de passar per la biblioteca si voleu llegir les històries.

Seguiu-me a les xarxes socials

Peu de pàgina