La sorpresa dels Sopa de Cabra

Dissabte passat havia anat a passar el dia a Girona amb bona part de la família. Tornava a Escapis per jugar al nivell 2, una experiència diferent del nivell 1 i molt més tecnològica. Aquesta vegada també vam sortir amb el temps just i vam necessitar algunes pistes, però vam passar una estona d’allò més entretinguda.

Aprofitant que érem una bona colla, vam anar a dinar al Restaurant L’Alqueria, l’especialitat del qual són els arrossos. Vam escollir-ne dos: un de turbot i sèpia i un de carxofes, espàrrecs, ànec i foie. No cal dir que vam menjar molt bé.

Arròs d'ànec i foie

També haig de fer una menció a les postres: molt llamineres, especialment el tiramisú, que surt dels estàndards tradicionals.

Tiramisú
Sortint de l’establiment vam passar pel pont de pedra, moment en què se’ns va desviar la vista cap al terrat de l’oficina de turisme, on els Sopa de Cabra estaven fent proves de so abans de començar el concert sorpresa que havien preparat per inaugurar el Festival Strenes. I és clar, aprofitant que portava la càmera, no me’n vaig poder estar de gravar-lo per oferir-vos-en un reportatge amb els moments més destacats.

Bloguer i narrador

Peu de pàgina