El cavaller Rogelí: tornem als inicis

La diada de Sant Jordi és una data ben assenyalada a casa nostra. La tradició l’ha etiquetat com el dia del llibre, motiu pel qual és habitual trobar una important quantitat de novetats editorials a les llibreries durant les setmanes que precedeixen la diada.

Sant Jordi és també una data assenyalada al meu calendari personal perquè va ser un dia com avui d’ara fa nou anys que vaig escriure el meu primer relat, animat per un concurs de l’escola on estudiava. Vaig quedar immediatament fascinat per l’art d’escriure i, des de llavors, he seguit cultivant la meva afició.

És per aquest motiu que sempre he tingut molt present aquell primer relat de cent cinquanta paraules, El cavaller Rogelí i el drac, fins al punt que he volgut reescriure’l completament tot intentant mantenir l’argument i l’essència original. El resultat d’això són unes poques pàgines que narren unes aventures de fantasia amb alguns elements inversemblants, com l’existència de telèfons a l’època dels castells i dels bandolers… Hom ja sap, però, que als set anys d’edat la creativitat no té límits.

Bé, no vull divagar gaire més: us presento El cavaller Rogelí, un relat breu amb humor i acció garantits, que podeu llegir en format de llibre digital a continuació. Abans, però, us n’ofereixo una sinopsi:

El cavaller Rogelí, conegut per les seves aferrissades lluites contra els pirates i els bandolers, ha d’enfrontar-se a un drac que està atacant la vila de Palamós. Se’n sortirà?

 

Bloguer i narrador

Peu de pàgina