Els RunDinaires, 2.0

Ja comentava a mitjans d’agost que assistiré a l’Oncotrail 2014. Assistir, que no vol dir participar. Els RunDinaires, un dels equips que correran, m’han convidat a seguir la seva experiència amb una càmera per fer-ne un bon curtmetratge que deixi immortalitzada l’aventura. Però no em limito a la feina de reporter, perquè també m’he convertit en el seu bloguer i tuitaire particular.

Així doncs, la setmana passada vaig obrir un blog que presenta l’equip i ofereix informació dels entrenaments, a part d’altres notícies. Tot combinat amb un perfil de Twitter, per informar minut a minut de les peripècies que viuran el dia de la cursa.

Juntament amb la transformació 2.0 dels RunDinaires vaig adquirir un nou trípode que m’ajudarà en la gravació del reportatge. Malgrat tot, no vaig poder-lo estrenar el cap de setmana: l’equip va fer el cim del Puig d’Arques, però, a diferència d’altres trobades, no hi va haver avituallaments i, en conseqüència, tampoc càmeres. Sort que els Rundis tenen habilitats fotogràfiques, gràcies a les quals vaig poder oferir algunes instantànies de l’excursió al blog. Una de les imatges va ser retuitada per l’organització de l’Oncotrail. No ens n’adonem, però el gran dia és a tocar! Quins nervis!

Canvio radicalment de tema per endinsar-me al Minecraft. Fa uns dies vaig trobar-me amb l’Oriol per desenvolupar un interessant i complex projecte: crear un mapa personalitzat per, posteriorment, compartir-lo a Internet. Parts del món ja estan construïdes, però falta un punt important per definir: el gènere. A hores d’ara estem debatent entre Puzle-aventura i Complete The Monument. L’Oriol i jo ens trobem davant d’un repte: és el primer mapa que creem i ens hem proposat fer-ho tot en vanilla, és a dir, sense utilitzar programes externs. Veurem com progressa la cosa: si tot acaba bé, en tindreu el resultat a L’apunt.

Bloguer i narrador

Peu de pàgina